Outdoor cooking
Utomhus matlagning

Baka traditionellt tunnbröd på häll över öppen eld.

Att känna doften av nybakat tunnbröd och eld är fantastiskt.

Här bakar vi ute på ett gammaldags sätt  .

Ett hantverk som har utförts i generationer, även i vedeldad ugn och på senare tid på elektrisk häll.

Tunnbröd har bakats över hela Sverige. Där av är recepten många så som namnen.

På Korsgården bakas Tuttul och Stomp ett tunnbröd som kommer från Dalarna.

Är du intresserad att vara med och lära dig att baka ,kontakta oss ,se även under event/courses i menyn.

Ät med oss och lär dig laga mat  över öppen eld.

Bor du här på Korsgården har du möjlighet att beställa en eventmåltid med oss, vi lagar mat tillsammans ute och äter vid brasan.Avslutar med kokkaffe och krabbelur.

En unik upplevelse för alla sinnen och ett minne att ta med sig i livet.

Kontakta oss för mer info och pris.

Obs! kan bli inställt vid dåligt väder.

Stekt fläsk över öppen eld.

Elda själv!

Bor du här på Korsgården kan du själv använda eldplatsen och ha en egen eldupplevelse.

Grilla korv, laga mat eller bara va.

Kanske sitter du kvar tills mörkret faller i brasans sken.

Kontakta oss om du vill elda och för ved.